Cildiniz ve Su

10-07-2020 13:43
Cildiniz ve Su

Cildinizdeki iri gözenekler, sarkmalar, elastikiyet kaybı, kırışıklıklar ve mat görüntü en sık karşılaşılan cilt problemleridir.

 

Bunları ortadan kaldırmanın başlıca yolu cildinize, ihtiyacı olan nem ve suyu vermenizden geçiyor.

 

Su, doğanın tüm yaşayan varlıklara sunduğu vazgeçilmez kaynaktır ve vücudunuz için en önemli gereksinim olduğu tartışılmaz bir gerçektir. Özellikle vücudumuzun koruyucu tabakası olan cildimizin yaz aylarında kurumasını engelleyen, elastikiyet, parlak ve canlı görünüm kazandıran yaşam kaynağı suyu, hiç bir zaman hayatınızdan eksik etmemelisiniz.

 

Dış faktörler ve toksinlere karşı en önemli silah sudur. Suyla desteklenen cildiniz, hayatın zorluklarına karşı elastik bir sınırdır.

 

Cildinizde yer alan su miktarı, vücuttaki toplam suyun yaklaşık %20’si oranındadır. Normal iklim koşullarından cildinizin kaybettiği suyu, cilt esnekliği, parlaklığı, hatta kusursuzluğu için geri kazandırmalısınız.

 

Cildiniz ne kadar nemliyse, o kadar az kırışıklık ve ince yaş alma çizgilerine sahip olursunuz. Su içmek kırışıklıkların ve mat görüntüyü azaltmanın yanı sıra cildinizin dolgunlaşmasına içeriden yardımcı olur.

Aslında, içerden ve dışardan cildinizi nemlendirmek güzel yaş almanın sırrıdır. Su içerek içeriden desteklediğimiz cildinize bu desteği dışardan da yapmalısınızdır.

 

Öncelikle, cilt temizliğinde nem dengesini korumaya gayret etmelisiniz. Sonrasında kullanacağınız cilt nemlendirici seçiminiz ve kullanımınız güzel bir cilt bakımının sırrıdır.

 

Sabah-akşam kullanacağınız doğru nemlendirici, cilt bariyerinizi korumak ve yaş alma çizgilerinizi azaltmak için önemli bir adımdır.

 

Kısaca, cildinizi içerden ve dışardan beslemek gibi çift yönlü bir bakım rutini oluşturmalısınız.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.